Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Διαμαρτυρίες για τη ΔΩΔΩΝΗ


Ομάδα κτηνοτρόφων, διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ διέκοψαν τη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου.

Γύρω στη 1 μ.μ., ένταση προκλήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου με τους κτηνοτρόφους του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού και της ΠΑΣΗ να έχουν διακόψει τη συνεδρίαση για την παρουσίαση του Καλαθιού Αγροτικών Προϊόντων και να ζητούν επίμονα από το Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Κανελλόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση της κυβέρνησης απέναντι στη ΔΩΔΩΝΗ.

Ο κ. Κανελλόπουλος ανέφερε πως ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος να δώσει απαντήσεις για το μέλλον της «Δωδώνης» και παρέπεμψε τους κτηνοτρόφους στην σημερινή συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη για τυχόν νεότερες εξελίξεις.


Περίπου μια ώρα αργότερα οι κτηνοτρόφοι αποχώρησαν και μαζί τους αποχώρησαν από τη συνεδρίαση και οι 3 παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates