Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Καχριμάνης κατά Σκανδαλίδη στη συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ


Αποχώρησε από τη συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη με τους Περιφερειάρχες της χώρας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνης καταγγέλλοντας ότι το υπουργείο με την πολιτική που ακολουθεί ναρκοθετεί τον Καλλικράτη.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, τάχθηκε κατά της ύπαρξης διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καθώς όπως είπε η αγροτική ανάπτυξη δεν μπορεί να επιτευχθεί με πολυδιάσπαση υπηρεσιών που υπονομεύουν ευθέως τη Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, εξέφρασε επίσης την διαφωνία του για την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να συνεχιστούν μόνο τα 76 από τα 111 έργα που είχαν ενταχθεί στον πρόγραμμα «ΑΛΕΞ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και κατά συνέπεια στην απένταξη των υπολοίπων, μεταξύ των οποίων και έργα που είναι απαραίτητα για την αγροτική ανάπτυξη της Ηπείρου. Επιμέρους διαφωνίες υπήρξαν και σε άλλα ζητήματα, όπως διαχείριση βοσκοτόπων κ.α., γεγονός που οδήγησε τον Περιφερειάρχη στην αποχώρηση από τη συνάντηση, καθώς όπως ανέφερε από τη συζήτηση δεν προέκυπτε κάτι νεότερο για τους αγρότες.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates