Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο: Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ.


Αυτός ο αγώνας θα κερδηθεί

«Με τον οδοστρωτήρα  του μνημονίου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπηρετώντας  τις εντολές του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, επιχειρεί να ξεθεμελιώσει κατακτήσεις και να γκρεμίσει όσα με κόπο και πόνο έκτισε ο εργαζόμενος λαός. Για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, προχωράει και στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Από αυτή τη διαδικασία δε θα μπορούσε να λείπει και η ΔΩΔΩΝΗ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Αριστερή Παρέμβαση» στην Ήπειρο, επισημαίνοντας πως «Είναι χρέος προς όλους, όσους έχουν καταφέρει τόσα χρόνια να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΩΔΩΝΗ, να συνεχίσουμε τον αγώνα με κάθε τρόπο και μέσο. Σαν ΑΡΠΗ θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τον αγώνα αυτό».

Στην ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Όπως και στην περίπτωση της προσφυγής στο ΔΝΤ, έτσι και στην περίπτωση της «Ήρθε η ώρα, για τον εργαζόμενο λαό της Ηπείρου, να δώσει αυτή τη μάχη. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΤΕ, κάτω από την πίεση και την καθοδήγηση της κυβέρνησης, αποφάσισε σε συνεδρίαση στις 29/04 την πώληση όλων των επιχειρήσεών της, συμπεριλαμβανόμενης και της ΔΩΔΩΝΗΣ. Τίποτε δεν έχει χαθεί, η «ΔΩΔΩΝΗ» δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί, όπως πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν και δεν πρόκειται να την αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθεί. Δεν ανήκει στην ΑΤΕ, ανήκει στους παραγωγούς, στους συνεταιρισμούς και στους εργαζόμενους της. Φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες, ο αγώνας πρέπει να συνδεθεί με το κίνημα της περιοχής με στόχο την ανατροπή κυβέρνησης και την έξοδο από ΕΕ-ΔΝΤ. Ο αγώνας της «ΔΩΔΩΝΗΣ» είναι αντικειμενικά αγώνας ενάντια σε αυτή την εγκληματική  κάστα που μας κυβερνά. Εναντία στους ιμπεριαλιστές δολοφόνους της ΕΕ και τους απατεώνες του ΔΝΤ. Η νίκη του αγώνα να μην ιδιωτικοποιηθεί η «ΔΩΔΩΝΗ» θα είναι μια νικηφόρα ρωγμή στο μνημόνιο, στην πολιτική του χρέους  και στην τρόικα.
Η μάχη των μαχών έφτασε και αρχίζει από την πανεργατική απεργία της 11ής Μάη. Πρώτο βήμα η συγκρότηση παλλαϊκού- πανεργατικού μετώπου αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας «ΔΩΔΩΝΗ». Δεν παραδίδουμε τη ΔΩΔΩΝΗ σε κανένα ιδιώτη ή επίδοξο διαχειριστή της χρεωκοπίας της.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates