Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΑΣ Άρτας: Με την ονομαστική αξία οι μετοχές της «ΔΩΔΩΝΗ» να περάσουν στα χέρια των κτηνοτρόφων.


Καθαρά πολιτική απόφαση χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Άρτας - Φιλιππιάδας, Ευάγγελος Βαγγέλης αυτή που απαιτείται τη δεδομένη στιγμή ώστε με μόνη την ονομαστική αξία οι μετοχές της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» να περάσουν στα χέρια των κτηνοτρόφων της περιοχής μέσω των ενώσεων και να μην «βάλουν πόδι» ιδιωτικές εταιρείες στην βιομηχανία που αποτελεί στήριγμα της περιοχής.
Ο κ. Βαγγέλης δήλωσε σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της πώλησης των μετοχών, ότι:  «Οι ενώσεις είναι αντίθετες σε κάθε πιθανότητα πώλησης των μετοχών σε ιδιωτική εταιρεία από εκείνες που χρόνια τώρα επιθυμούν και πολύ θα ήθελαν να βρίσκονται έστω και με το ένα πόδι μέσα στην ΔΩΔΩΝΗ, η οποία χρόνια τώρα έχει στηρίξει και την τιμή και την ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Είναι όλες εκείνες οι εταιρείες που ήταν πρόθυμες να αγοράσουν και στο παρελθόν τις μετοχές της Ένωσης, όταν βρεθήκαμε σε οικονομική ασφυξία και πουλήσαμε το 4% από τις μετοχές που κατείχε η Ένωσή μας. Όμως εμείς τότε θέλαμε να πουλήσουμε στην «οικογένεια», κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή σε όσους ήδη κατείχαν μετοχές και ήταν οι Ενώσεις και η ΑΤΕ για να μην μπει άλλος στην βιομηχανία.
Γι’ αυτό πουλήσαμε στην Αγροτική Τράπεζα», προσθέτοντας «αυτό ζητάνε και σήμερα οι Ενώσεις, δηλαδή να υπάρξει πολιτική απόφαση ώστε οι μετοχές να περάσουν με την ονομαστική τους αξία στις Ενώσεις και τους κτηνοτρόφους».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates