Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αλόης Βέρα σαν διατροφικό συμπλήρωμα στις μέλισσες.


ΑΓΡΟΤΟΠΟΣ: Μου έστειλε το παρακάτω e-mail η Ζωή Μουτεσίδου και θεωρώ ότι είναι σημαντικό για τους μελισσοκόμους, αν βέβαια ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται το δημοσίευμα!


Αγαπητέ μελισσοκόμε,

Εδώ και μερικά χρόνια  πολλοί συνάδελφοι ξεκίνησαν να εφαρμόζουν με επιτυχία και θεαματικά αποτελέσματα τον χυμό Αλόης Βέρα σαν διατροφικό συμπλήρωμα στις μέλισσες.


Με την χρήση του χυμού Αλόης Βέρα επιτυγχάνουμε τα εξής:

·         Διαρκή ευεξία των μελισσοκομιών,
·         Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των μελισσών
·         Διαρκή αύξηση πληθυσμού
·         Αποφυγή των παθήσεων
·         Συλλογή μελιού σε απίστευτες ποσότητες.

Η εταιρεία μας η NWA (Network World Alliance) στην αρχή της επιτυχημένης πορείας της στην Ελλάδα (έχει ξεκινήσει πριν ένα χρόνο) με γνωστά και δοκιμασμένα προϊόντα στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά,

σας προτείνει να προμηθεύεστε τον χυμό Αλόης Βέρα σε απίστευτα χαμηλή τιμή χονδρικής – 16,64 ευρώ το ένα λίτρο!  Ή 15,03 ευρώ - τιμή ενός λίτρου χυμού Αλόης μέσα στην εξάδα (6 μπουκάλια).

Ακριβώς τώρα είναι ο καιρός να ξεκινήσετε τις εφαρμογές με το χυμό Αλοής για να βοηθήσετε τις μελισσές σας να δυναμώσουν και να είναι έτοιμες για το ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου

Καταργείστε τους μεσάζοντες και αγοράστε τον χυμό Αλόης κατευθείαν από τον παραγωγό!
Ρωτήστε μας πως να γίνετε συνεργάτες/πελάτες χονδρικής για να απολαμβάνετε προνόμια να αγοράζετε όλα τα προιόντα μας για παντα στην τιμή χονδρικής!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ!!!

Μέχρι 20/5 ισχύει το πρόγραμμα ΑΒΟ – Ετησίας συνδρομής.

Τι σημαίνει αυτό;

Επί ένα χρόνο αγοράζετε τον χυμό Αλόης 3 λίτρα (3 μπουκάλια) το μηνά, ή 9 μπουκάλια το 3-μηνο, πάντα στην τιμή χονδρικής, και τον δευτέρα χρόνο αυτά τα 3 μπουκάλια το μηνά η εταιρεία σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ – ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!

Υπάρχει και το γρήγορο πρόγραμμα συνδρομής – QUICK ABO.
Εάν αγοράζετε όλη την ποσότητα της χρονιάς – 36 μπουκάλια, η εταιρεία σας στέλνει αμέσως και την ποσότητα της δεύτερης χρονιάς, και αλλά 36 μπουκάλια ΔΩΡΟ!



Σας παραθέτω μερικές πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα της διατροφής  των μελισσών με προσθήκη χυμού Αλόης Βέρα , καθώς επίσης και για την χρήση των προιόντων μας για τον  άνθρωπο.
Ζητήστε μας πληροφορίες σχετικά με την διατροφή της μέλισσας, την αντιμετώπιση των παθήσεων, τις έρευνες και τα αποτελέσματα χρήσης των προιόντων μας.

Πάντα στην διάθεση σας για κάθε επιπλέον ερώτηση ή απορία,


Ζωή Μουτεσίδου

6944441863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates