Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αλ. Καχριμάνης: Να παραμείνει εγγυητής της «ΔΩΔΩΝΗΣ» η Α.Τ.Ε.


Την Παρασκευή η σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας

Αντιπροσωπεία μελών του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ηπείρου και του Σωματείου Εργαζομένων στη   «ΔΩΔΩΝΗ», επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 23 Μαΐου,  τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, στον οποίο  παρέθεσε  τις θέσεις κτηνοτρόφων και εργαζομένων για το ιδιοκτησιακό της  Γαλακτοβιομηχανίας και τον ενημέρωσαν για τις  δράσεις  που  σχεδιάζουν. Παράλληλα του  επέδωσαν  ψήφισμα με τις θέσεις τους, το οποίο και συνυπέγραψε ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, μετά τη συνάντηση δήλωσε τα εξής:
«Για μας η Αγροτική Τράπεζα είναι εγγυητής για την ύπαρξη της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», η οποία  ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες. Για μας ισχύει η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι η «ΔΩΔΩΝΗ» δεν πωλείται Σε αυτό το σημείο  παραμένουμε όλοι οι Ηπειρώτες.  Δεν μπορεί η «ΔΩΔΩΝΗ», μια βιομηχανία που έχει ποιότητα, έχει κέρδη να είναι το πρώτο θύμα της οικονομικής δίνης που βιώνουμε.».
Τέλος ο Περιφερειάρχης προέτρεψε όλους τους Ηπειρώτες να συνυπογράψουν το ψήφισμα, προκειμένου η «ΔΩΔΩΝΗ» να συνεχίσει να είναι μοχλός  ανάπτυξης της Ηπείρου με τη μορφή που έχει σήμερα.

Την Παρασκευή η σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας
Από την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη σύσκεψη στην Π.Ε. της Άρτας, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων.

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates