Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.


Άρθρο του Αντιπροέδρου της Βουλής και επικεφαλής του συνδυασμού «Ήπειρος – Τόπος να Ζεις», κ. Βαγγέλη Αργύρη, σχετικά με την Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ».

«"Ήνεγκε  η ώρα και η στιγμή" να πούμε την αλήθεια, γιατί η αλήθεια όσο πικρή και αν είναι, δεν λέγεται σε δόσεις. Μόνο έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να βγάλουμε συμπεράσματα για τα περί την Δωδώνη Α.Ε. πεπραγμένα, και να χαράξουμε μια μελλοντική πολιτική πλεύσης της, απαλλαγμένη από τους υφάλους των καρτέλ και των καθεστώτων μελλοντικής ιδιοκτησίας που θα φέρουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των συνεταιρισμών και των γαλακτοπαραγωγών της περιοχής» τονίζει στο άρθρο του ο κ. Αργύρης, ενώ κλείνοντας το κείμενο τονίζει:
«Η Δωδώνη Α.Ε. είναι "κτήμα" όλων των Ηπειρωτών και διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην οικονομία της περιοχής. Κατά συνέπεια θα πρέπει να βάλουμε κατά μέρος  τις πολιτικές διαφορές που μάς χωρίζουν, σαν πολιτικά κόμματα, παρατάξεις, φορείς και πολίτες αυτού του τόπου και να πάρουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα αποβλέπουν στην παραμονή της Δωδώνης Α.Ε. σε Ηπειρώτικα χέρια. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή εμείς οι Ηπειρώτες - που μεγαλουργήσαμε και μεγαλουργούμε μακριά από τον τόπο μας -  να αρχίσουμε να μεγαλουργούμε εντός των γεωγραφικών συνόρων της Ηπείρου.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ προς όλους τους "απέξω εμπλεκόμενους" με το μέλλον της Δωδώνης Α.Ε.,  να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί οι οποιεσδήποτε λύσεις και πανηγυρισμοί  που θα αφήσουν τους Συνεταιρισμούς και τους Παραγωγούς της Ηπείρου εκτός νυμφώνος"  θα καταλήξουν για αυτούς σε μιας ποικίλης μορφής Boomerang».
Ολόκληρο το άρθρο – παρέμβαση του κ. Αργύρη μπορείτε να το διαβάσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates