Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πληρωμή 4,706 Δικαιούχων του Μέτρου 144


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών/Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ, ανακοινώνει την πληρωμή 4.706 δικαιούχων του Μέτρου 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης Κοινής Οργάνωσης Αγοράς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και το οποίο αφορά στην αναδιάρθρωση των εκμεταλλεύσεων των πρώην καπνοπαραγωγών.
Πρόκειται για την δεύτερη πληρωμή ενίσχυσης, η οποία αφορά σε 4.706 δικαιούχους. Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι προέρχονται από όλη την Ελλάδα και επιλέχθηκαν με τυχαία σειρά. Το συνολικό ποσό της πρώτης δόσης που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των ανωτέρω ανέρχεται στα 10.309.881 €.
Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί  28.117.298 € σε 12.470 δικαιούχους. Οι διοικητικοί έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με σκοπό να ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την πίστωση των λογαριασμών και των υπολοίπων δικαιούχων του Μέτρου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι του Μέτρου μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.opekepe.gr

ΠΗΓΗ: minagric.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates