Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Προχωρά η δημιουργία «ενεργειακού χωριού» στα Τζουμέρκα.


Προωθούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου, οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου: «Ενεργειακό Ορεινό Χωριό». Συγκεκριμένα στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος, από την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Yποδομών, διαβιβάστηκαν στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.), - που αποτελεί και το συντονιστή του Προγράμματος- όλα τα απαραίτητα για τον ορθό τεχνικοοικονομικά σχεδιασμό του έργου, πρωτογενή στοιχεία με γεωγραφική ενότητα αναφοράς την περιοχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Τα δεδομένα και στοιχεία συγκεντρώθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς του ανωτέρω Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Αυτά αφορούν την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του ανθρώπινου δυναμικού, του κτιριακού αποθέματος, τις οικονομικές & παραγωγικές δραστηριότητες καθώς και του ενεργειακού δυναμικού της περιοχής.
Η αρμόδια για θέματα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαδικασίας, τόνισε ότι η ανταπόκριση των φορέων και των υπηρεσιών υπήρξε υποδειγματική και συνεπής στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν, προσθέτοντας ότι η άριστη συνεργασία, είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί και στα επόμενα στάδια που θα απαιτηθούν, στο πλαίσιο των αποφάσεων και των οδηγιών του Κ.Α.Π.Ε..

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates