Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Απαράδεκτη η πρόταση του επιμελητηρίου για τη ΔΩΔΩΝΗ"

Άκαρπη απέβη η σύσκεψη στην περιφέρεια Ηπείρου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, έπειτα από πρόσκληση του Αλέξανδρου Καχριμάνη.
 

Στη δεύτερη σύσκεψη που συγκάλεσε η περιφέρεια τέθηκε επί τάπητος πρόταση του Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τη δημιουργία φορέα λαϊκής βάσης, ο οποίος θα διεκδικήσει το πλειοψηφικό ποσοστό που κατέχει η ΑΤΕ στη γαλακτοβιομηχανία.
 

Όπως δήλωσε στο paseges.gr ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης, η συγκεκριμένη πρόταση είναι ένα έκτρωμα κι ως εκ τούτου δεν την δεχτήκαμε.

Οι Ενώσεις επιμένουν στην πρότασή τους, να λάβουν τις μετοχές τους στην σημερινή τους αξία.

Στη σύσκεψη είχαν κληθεί να μετάσχουν οι: Περιφερειακή Ένωση Δήμων, Ενώσεις Συνεταιρισμών, Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός, Οικονομικό Επιμελητήριο, Σύλλογος Εργαζομένων στη «ΔΩΔΩΝΗ» και οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Ψαθάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτρης Σιώλος.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates