Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Παραδοσιακά προϊόντα του κόσμου 2011»


Αξιότιμε Κύριε/Κυρία,

Μετά την επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου 2010 και την συμμετοχή πάνω από 100 εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό, το 2ο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Μ.E.C. (Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων), Παιανία.


Στην εποχή της πλήρους βιομηχανοποίησης, το φεστιβάλ-έκθεση Παραδοσιακά προϊόντα 2011 έρχεται σαν εναλλακτική λύση για να αναδείξει μικρότερες παραγωγές προϊόντων, χειροποίητων ή βιοτεχνικών. Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση όπου συναντάτε η παράδοση με το σήμερα.

Συνδιοργάνωση με τις εκθέσεις:
• ΕΛΤΡΟΠ – έκθεση Ελληνικών τροφίμων & ποτών
• Ecofestival –έκθεση βιολογικών προϊόντων


Είναι μια χρυσή ευκαιρία μέσα από την σημαντικότερη πολυθεματική έκθεση της χρονιάς, να δειγματίσεται τα προϊόντα σας σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά να τα προωθήσετε και στο ευρύ κοινό. Συναντήστε δεκάδες επιχειρήσεις μαζί, κάτω από την ομπρέλα 3 εκθέσεων. Στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο, στην ίδια ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates