Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κ. Σκανδαλίδης: Πυλώνας εξόδου από την κρίση ο πρωτογενής τομέας.


Πήρε την εντολή από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και πήγε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να καταστήσει και πάλι τον πρωτογενή τομέα μοχλό ανάπτυξης της χώρας και πυλώνα εξόδου από την κρίση, τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Σίνδο για θέματα της αγροτικής ανάπτυξης.
Επισήμανε ότι επιμένει στο «καλάθι των προϊόντων» σε κάθε περιφέρεια της χώρας για την καλύτερη και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων, τολμά στο ξεκαθάρισμα των συνεταιρισμών και με τη δημιουργία μητρώου εμπόρων αγροτικών προϊόντων θα χτυπηθούν οι μεσάζοντες και οι στρεβλώσεις στην αγορά.
Ομιλία έκανε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος, ενώ το λόγο πήραν κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Παρόντες ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Κανελλόπουλος και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Γ. Φλωρίδης, Β. Γερανίδης, Γ. Αρβανιτίδης, Μ. Τζελέπης).
Το πρωί ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Γ. Κουτσούκος συναντήθηκαν με αγρότες στη Σκύδρα του νομού Πέλλας, άκουσαν τα προβλήματα τους και παρουσίασαν την πολιτική της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα. Στην εκδήλωση μίλησε και η υφυπουργός Εσωτερικών θεοδώρα Τζάκρη.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates