Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Καρασμάνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Κοσμήτορας της Βουλής, βουλευτής Πέλλας, κ. Γ. Καρασμάνης, με αφορμή την ερώτηση που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, την οποία συνυπογράφουν 26 Βουλευτές, σχετικά με τον αποκλεισμό των καπνοπαραγωγών από το Μέτρο 144, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι Έλληνες αγρότες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις παλινωδίες της κυβέρνησης. Παρά τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις κυβερνητικών παραγόντων, πολλοί καπνοπαραγωγοί, επιχειρώντας να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Μέτρο 144 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2012 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», διαπίστωσαν ότι δεν είναι δικαιούχοι, με αποτέλεσμα να μη τους επιστραφεί ούτε ένα ευρώ από την περικομμένη κατά 50% ενιαία κοινοτική ενίσχυση για τον καπνό, αλλά και ούτε θα λάβουν το ποσό έως 9000 ευρώ την προσεχή τριετία.

Είναι προφανές ότι συντελείται κατάφωρη αδικία σε βάρος πολλών καπνοπαραγωγών, που ενεργοποιούν δικαιώματα καπνού.

Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να αναλάβει τις ευθύνες της  βάζοντας τέλος στους αποκλεισμούς, προκείμενου να αρθούν οι περιορισμοί, δίνοντας τη δυνατότητα ένταξης στο Μέτρο 144 του συνόλου των γεωργών και κτηνοτροφών, που κατέχουν και ενεργοποίησαν δικαιώματα το έτος 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates