Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση του βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργου Καρασμάνη για την αποτυχία των σχεδίων βελτίωσης.



               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναφορικά με τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  
      «Σαφής ομολογία της κυβερνητικής αποτυχίας στα προωθούμενα σχέδια βελτίωσης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του κ. Σκανδαλίδη, καθώς ένα μήνα μετά την προκήρυξη του προγράμματος, αναγκάζεται να το “πάρει πίσω”, να προχωρήσει σε έκδοση νέας, ριζικά τροποποιημένης, κοινής υπουργικής απόφασης και σε επαναπροκήρυξή του.
        Δυστυχώς, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η απίστευτη προχειρότητα, με την οποία αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση κρίσιμα και ζωτικά θέματα, όπως οι επενδύσεις στον αγροτικό τομέα, δικαιώνοντας την έντονη και τεκμηριωμένη κριτική που άσκησε και ασκεί η Νέα Δημοκρατία εντός και εκτός Κοινοβουλίου».

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates