Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Κ. Σκανδαλίδης: Πιθανή η επιστροφή του «αγροτικού» πετρελαίου.


Στο ενδεχόμενο να δοθεί και πάλι η δυνατότητα προμήθειας «αγροτικού πετρελαίου», δηλαδή ειδικού φτηνού πετρελαίου κίνησης στους αγρότες αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, κατά την διάρκεια άτυπης συνάντησής του με δημοσιογράφους που καλύπτουν τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου, στις 2 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τον υπουργό, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, λόγω της υλοποίησης της εξαγγελίας για εξομοίωση της φορολογίας στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης. Έτσι, ή θα υπάρξει ανάλογη επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στους αγρότες, ή θα επιτραπεί εκ νέου η προμήθεια αγροτικού πετρελαίου.
Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις Σκανδαλίδη, η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση στο κόστος καλλιέργειας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates