Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η λύση στις κλοπές γεωργικών μηχανημάτων.


Το θέμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στον Νομό της Άρτας σε κλοπές γεωργικών μηχανημάτων. Συγκεκριμένα πριν δυο μέρες  στις  9 προς 10 Φεβρουαρίου το βράδυ, στα πεδινά του Νομού κλάπηκαν τρία μοτέρ. Τα δυο με πετρελαιοκινητήρα και το ένα με βενζινοκινητήρα που χρησιμοποιούν οι αγρότες για το πότισμα και την αντιπαγετική κάλυψη των κτημάτων τους. Εδώ μιλάμε για μια οργανωμένη σπείρα που δρα ανενόχλητη τα βράδια, κλέβοντας συνήθως δυο με τρία μοτέρ κάθε βράδυ και μάλιστα πολλές φορές χτυπάνε τους ίδιους στόχους. Εγώ θα σας παρουσιάσω μια έξυπνη λύση αντιμετώπισης του προβλήματος που έχω εφαρμόσει κι εγώ, με πολύ καλά αποτελέσματα. Αναφέρομαι στην συσκευή GPS που μπορεί να παγιδεύσει το μοτέρ και όταν αυτό το κλέψουν η συσκευή GPS θα στείλει SMS στο κινητό του κατόχου του με συντεταγμένες που θα παραπέμπουν στην ακριβή θέση του μοτέρ. Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να αναλάβει η αστυνομία και όχι εσείς. Την συσκευή θα την βρείτε στο διαδίκτυο και σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά ήδη στην ενδεικτική τιμή των 150 ΕΥΡΩ. Πιο κάτω θα βρείτε λεπτομέρειες της συσκευής.     


Περιγραφή: ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΗ ΜΙΝΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΠΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ GPS- GSM
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟΥ) !!!
ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΖΩΩΝ Κ.Λ.Π !!!
ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ !!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ !!!
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ !!!


. Αντιλαμβάνεται πότε το όχημα σας μετακινήθηκε και σας ειδοποιεί με SMS.
. Σας δείχνει την ταχύτητα που κινείτε το όχημα σας !!!
. Ιδανικό για παιδιά και ηλικιωμένους.Με το πάτημα ενός πλήκτρου SOS στέλνει      σήμα και επιτρέπει την ακρόαση σε ως και 5 κινητά.
. Λειτουργεί σε όλο τον πλανήτη.
. Το στίγμα έρχεται σε μήνυμα SMS μαζί με πληροφορίες για την ισχύ του σήματος    και της μπαταρίας.Από τις πληροφορίες που δεχόμαστε κρατάμε μόνο τις συντεταγμένες (μόνο τα νούμερα) π.χ. έρχεται το μήνυμα με τις συντεταγμένες 37.982295 23.725705 (τα 2 νούμερα με κενό στη μέση και βάζουμε και τις τελείες) και τα πληκτρολογούμε στο www.maps.google.com ώστε να δούμε πού βρίσκετε η συσκευή.
. Σας δείχνει το σημείο που βρίσκετε η συσκευή παγκόσμια!!!
. Ακρίβεια στίγματος ως και 5 μέτρα!!!
. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία σε κατάσταση αναμονής τουλάχιστον 48 ώρες!!!
. Δώρο μία δεύτερη μπαταρία.
. Η φόρτιση γίνεται σε έξτρα φορτιστή (εμπεριέχεται).
. Διαστάσεις 6,5cm X 4,3cm X1,9cm

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Παρακολούθηση στόλου οχημάτων και προσωπικού
Υπηρεσίες διάσωσης
Προστασία υψηλών προσώπων (VIP)
Παρακολούθηση παιδιών-υπερηλίκων-κατοικίδιων
Αντικλεπτικό σύστημα
Χρηματαποστολές-Τράπεζες

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσο κοστιζει αυτο το μηχανημα που γραφεται?

ΘΟΔΩΡΗΣ είπε...

Ενδεικτική τιμή των 150 ΕΥΡΩ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates