Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση του Βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργου Καρασμάνη με τη διοίκηση της πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών


                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, μετά την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, έκανε  την ακόλουθη δήλωση:      

«Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε διεξοδικά με τα μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, για το μέλλον του αγροτικού κόσμου και το ρόλο των νέων αγροτών.
Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από το ιδιαίτερα εποικοδομητικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα.
Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί βασική συνιστώσα της ανάπτυξης του τόπου μας, τον πρωτογενή τομέα και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον Έλληνα αγρότη και την ανάπτυξη της υπαίθρου. Στο πλαίσιο αυτό, οι νέοι αγρότες, που αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας, πρέπει να στηριχθούν και ενισχυθούν με όλα τα δυνατά μέσα σε εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Από την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης εξακολουθεί να απουσιάζει η ιδιαίτερη μέριμνα για τα θέματα που άπτονται των νέων αγροτών και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, αντί της στήριξης και ενίσχυσης, οι νέοι αγρότες έχουν να αντιμετωπίσουν την αδιαφορία, την ασυνέπεια λόγων και έργων και την προχειρότητα, με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν.
Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τους νέους αγρότες, γιατί πιστεύει σε αυτούς και γιατί τους θεωρεί πρωτεργάτες, της μεγάλης προσπάθειας που πρέπει να γίνει για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates