Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ε.Ν.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ.


ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5-9-2011


ΘΕΜΑ: ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΕΝΕΤΙΑΣ


Η Ε.Ν.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ βρέθηκε στο βενετσιάνικο κάστρο του παντοκράτορα συμμετέχοντας στην γιορτή της σαρδέλας οπού οργάνωσε με επιτυχία ο δήμος Πρέβεζας και η εταιρεία προώθησης πολιτισμού, τουριστικής προβολής και ενημέρωσης culturenet. .


ΟΙ νέοι αγρότες παρουσίασαν εκθέτοντας διαφορά προϊόντα της εποχής της ενετοκρατίας σε πάγκο όπως κηπευτικά ,φρούτα και λαδί της Π.Ε Πρέβεζας που παραχώρησαν τα μέλη της και άλλοι παραγωγοί.

Στην συνεχεία οι επισκέπτες γευτήκαν τα τοπικά εδέσματα εκφράζοντας το θαυμασμό τους και ιδιαιτέρα οι ξένοι τουρίστες .

Η Ε. Ν. Α. Πρέβεζας στο περσινό συνέδριο( ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στην Νέα ΚΙΟ του της Π.Ε. Αργολίδας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την σχέση του αγρότη παραγωγού με τον πολιτισμό.

Έτσι μέσα από τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις η Ε.Ν.Α. προβάλει τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας σε ξένους επισκέπτες και τουρίστες με σκοπό την αναγνώριση της ποιότητας τους αλλά και την προώθηση τους σε άλλες αγορές .

Μετά την εκδήλωση και με απόφαση του Δ.Σ. τα προϊόντα διατεθήκαν στο γηροκομείο της Πρέβεζας.

Η Ε.Ν.Α. θέλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές της εκδήλωσης αλλά και τους παραγωγούς ,( Αποστολή Μπατσουλη ,Δημήτρη Νοβα , Χρήστο Πανουση , Γιώργο Κατσανο , Στέφανο Ραπτη, Γιάννη Καρτεζινη , Ευαγγέλια Πασχου-Μπαρκα ) για την πολύτιμη προσφορά τους διαθέτοντας αγροτικά προϊόντα .

Για την Ε.Ν.Α Πρέβεζας                
ΤΗΛ 6974111252
          Ο πρόεδρος                         enaprevezas@yahoo.gr 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΑΒΑΝΟΣ

        Ο γραμματέας  
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates