Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Ε.Ν.Α ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΩΝ (Λαϊκή αγορά)


ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ 17/10/2011

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας είχε συνάντηση την Κυριακή 16/10/2011 με παραγωγούς της Π.Ε. Πρέβεζας για να συζητήσει , να προτείνει αλλά και να ξεκινήσει ενέργειες που πρέπει να γίνουν ενόψει της δημιουργίας αγοράς αγροτών (λαϊκή αγορά )


Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και τα θέματα που συζητηθήκαν είναι:

1. Η δημιουργία προσωρινής επιτροπής της Αγοράς Αγροτών (λαϊκής αγοράς ) από πέντε μέλη που σε συνεργασία με την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας αλλά και τον Δήμο Πρέβεζας θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία της αγοράς .

2. Η επιτροπή θα αποτελείτε από τους α) Κραδάνης Θεόδωρος. β)Τσιοτσιος Παναγιώτης γ) Σιντορη Βασιλική δ) Μπουτίκος Σωτήρης ε)Συνεσιος Στέφανος .

3)Την δημιουργία συλλόγου ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ (λαϊκής αγοράς)

4) Η επιτροπή να έχει άμεση συνάντηση με τον δήμαρχο

Πρέβεζας για να ενημερωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ενέργειες που κάνει ο δήμος για την δημιουργία της αγοράς.

5) Η επιτροπή να επισκεφθεί και τους δημάρχους Ζήρου-Πάργας και να προτείνει την δημιουργία τοπικών αγορών στις δημοτικές τους ενότητες.

Υστέρα από όλα αυτά οι αγρότες παραγωγοί τόνισαν ότι ο κλάδος του πρωτογενή τομέα βρίσκετε στο χειρότερο σημείο και παρουσιάζει μεγάλη κάμψη τα τελευταία χρονιά. Με την δημιουργία της αγοράς θα τονωθεί το εισόδημα των αγροτών που θα συμμετάσχουν αλλά και οι τιμές των προϊόντων θα είναι καλύτερες για τους καταναλωτές αφού φεύγουν από την μέση οι μεσαζόντες. Επίσης σχολιάστηκε έντονα το θέμα ότι η Πρέβεζα είναι από τις μοναδικές πόλεις της Ελλάδας που δεν έχει λαϊκή αγορά αν και στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες και προσθέσανε ότι καθημερινά ο κόσμος ρωτάει ποτέ θα ξεκινήσει η αγορά..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ 6974111252 enaprevezas@yahoo.gr 

Για την Ε.Ν.Α Πρέβεζας
O Πρόεδρος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΑΒΑΝΟΣ  
Το Μέλος ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΣΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates