Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κατάληψη των υπηρεσιών του ΟΓΑ από εργαζόμενους

Σε κατάληψη των κτηρίων της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΟΓΑ προχώρησαν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου από την έναρξη του ωραρίου και μέχρι τις 11:00, ο σύλλογος εργαζομένων του οργανισμού.
 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων του ΟΓΑ, έτσι απαντούν στην αδιάλλακτη στάση της επικίνδυνης κυβέρνησης, που για να διαφυλάξει τα συντεχνιακά συμφέροντα του σάπιου πολιτικού συστήματος γκρεμίζει τις ζωές και τα όνειρα όλου του ελληνικού λαού.

Οι εργαζόμενοι καλούν όλους τους συναδέλφους – μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά στη δράση αυτή και σε όσες ακολουθήσουν. Όπως αναφέρεται η ανατροπή της επαίσχυντης κυβερνητικής πολιτικής είναι μονόδρομος και είναι πλέον ορατή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι καλούνται όλοι οι ασφαλισμένοι και οι συναλασσόμενοι με τον ΟΓΑ πολίτες να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες μας. Η συνολική και συντονισμένη αντίδραση όλων, δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, αγροτών, επαγγελματιών, συνταξιούχων, φοιτητών και ανέργων, είναι αυτό που φοβούνται, γιατί τελικά αυτή θα τους σταματήσει.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates