Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κατάστημα παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων από την ΕΑΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης


Παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης, που παράγονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς και οικοτεχνίες όλης της Ελλάδας, διαθέτει το νέο κατάστημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης που εγκαινιάστηκε στο Αργοστόλι, από τον ειδικό γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,κ. Βαγγέλη Διβάρη.

Η δημιουργία του καταστήματος αποτελεί ένα στοίχημα για τους ανθρώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης, που θέλουν μέσα από αυτό να προσφέρουν στον Κεφαλλονίτη και Θιακό καταναλωτή, αλλά και στον ξένο επισκέπτη, υψηλής ποιότητας παραδοσιακά, αλλά και βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης που δεν μπορεί να βρει εύκολα σε μεγάλα καταστήματα τροφίμων. Τα προϊόντα επιλέγονται με προσοχή και προέρχονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς, οικοτεχνίες, μικρές παραδοσιακές επιχειρήσεις, με τα πιο αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, ακολουθώντας παραδοσιακές σπιτικές συνταγές.

Όπως είπε στα εγκαίνια ο Ανδρέας Καλαφάτης, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ, στόχος είναι το νέο κατάστημα να αποτελέσει «ταξίδι γεύσεων» σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στην ίδια την Κεφαλονιά, αλλά και έναν χώρο όπου τα προϊόντα κάθε Κεφαλλονίτη και Θιακού παραγωγού θα έχουν τη δική τους θέση.


Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς προϊόντα όπως αρωματικά και βότανα από την Καρυά Ερύσσου, θυμαρίσιο μέλι και κηρήθρα, λάδι, μάντολες, παστέλι, μαντολάτο, κυδώνι, χαλβαδόπιτες καθώς και μια πλήρη σειρά των κρασιών του Συνεταιρισμού Ρομπόλας και άλλων ντόπιων επώνυμων οινοπαραγωγών.


Το κατάστημα συνεταιριστικών και παραδοσιακών προϊόντων της ΕΑΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης βρίσκεται στο Αργοστόλι, στο κτιριακό συγκρότημα της Ένωσης, στα Λυκιαρδοπουλάτα. Λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates