Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Με δυο αγροτικούς συλλόγους κατεβαίνει η Άρτα το Σάββατο 23 Γενάρη.

Όλοι οι αγρότες της Άρτας θα κατέβουν το Σάββατο στους δρόμους, μοιρασμένοι όμως στα δυο. Αυτό θα συμβεί γιατί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας και ο Σύλλογος Αγροτών-Κτηνοτρόφων Άρτας έχουν κανονίσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ίδιο πρόβλημα την ίδια μέρα και ώρα, σε απόσταση αναπνοής ο ένας σύλλογος από τον άλλον.
Η ΟΑΣΝΑ θα συγκεντρώσει αγρότες και τρακτέρ από νωρίς το πρωί με τελικό προορισμό τις εργατικές κατοικίες στις 10: 30 όπου θα ξεκινήσει πομπή με κατεύθυνση την πλατεία Κιλκίς στις 11:30, για συνάντηση όλων στο χώρο του Συλλαλητηρίου.

Ο δε Σύλλογος Αγροτών-Κτηνοτρόφων Άρτας, στο χθεσινό αποκλεισμό που πραγματοποίησε στην Εθνική Οδό Άρτας-Αθηνών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ενώσεως την ίδια ώρα.

Βέβαια θα μου πείτε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates