Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συνεταιριστική λύση για τη ΔΩΔΩΝΗ προκρίνει η κυβέρνηση


«Σας διαβεβαιώνω ότι το ΠΑΣΟΚ και η Κυβέρνηση είμαστε υπέρ των συνεταιριστικών οργανώσεων και θα θέλαμε οι συνεταιριστικές οργανώσεις να έρθουν και να διεμβολίσουν τις αγορές, για να διασφαλίσουν ότι τελικά οι παραγωγοί θα απολαμβάνουν μία τιμή η οποία θα ανταμείβει τον κόπο τους, το μόχθο τους», τονισε στη βουλή ο Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε σχετική με τη ΔΩΔΩΝΗ ερώτηση.
«Εδώ, λοιπόν, σ’ αυτήν την κρίσιμη φάση, καλούνται όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν θέλουμε ούτε να ξεπουλήσουμε τη ΔΩΔΩΝΗ, ούτε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου, αλλά ούτε και καμμίας άλλης περιοχής της Ελλάδας. Και, βέβαια, δεν θέλουμε να διευκολύνουμε τα καρτέλ να απομυζούν τον ιδρώτα και τον κόπο του κτηνοτρόφου ή του αγρότη», ανέφερε ο κ. Σαχινίδης, για να καταλήξει: «Εκείνο το οποίο θέλουμε εμείς είναι να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχουν υγιείς επιχειρήσεις. Εάν δε αυτές οι επιχειρήσεις έχουν και συνεταιριστικό χαρακτήρα, ακόμα καλύτερα. Αρκεί να διασφαλιστεί ότι οι διοικήσεις οι οποίες είναι επικεφαλής αυτών των συνεταιριστικών επιχειρήσεων μπορούν να διασφαλίσουν την κερδοφορία τους και δεν θα στηρίζονται στις πλάτες τρίτων».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates