Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Δήλωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Νικολάου Σκουφά

Γιάννης Κόκλας
Δήμαρχος Αράχθου

Δήλωση Υποψηφιότητας

Μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτη» βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που καλλούνται να την υπηρετήσουν άνθρωποι που αποδεδειγμένα νοιάζονται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Άνθρωποι ικανοί να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τα μεγάλα και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας που ούτε χρώμα έχουν, αλλά ούτε και μπορούν να περιμένουν άλλο.
Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε την χωροταξική ενότητα που προέκυψε στην περιοχή μας και ήμασταν από αυτούς που έγκαιρα διατυπώσαμε συγκεκριμένη πρόταση για μια διαφορετική οριοθέτηση. Η πρότασή μας όμως παρακάμφθηκε παρά το γεγονός ότι εξέφραζε όχι μόνο τις απόψεις των κατοίκων που ζουν στο Δήμο μας αλλά και του συνόλου των πολιτών του νομού. Ωστόσο η συνένωση των Δήμων Αράχθου, Πέτα, Κομποτίου και της Μαρτυρικής Κοινότητας Κομμένου ούτε αμφισβητείται, ούτε αλλάζει. Αποτελεί νόμο του Κράτους και οφείλουμε όλοι να τον σεβαστούμε. Χρειάζεται όμως να υπερβούμε τις όποιες πικρίες και να κοιτάξουμε μπροστά, σφυρηλατώντας την ενότητα στην πράξη και καλλιεργώντας τη συνείδηση ότι είμαστε συμπολίτες του ίδιου Δήμου, του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε για μας και τα παιδιά μας.
Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου είναι πολύ κρίσιμες. Κλείνει μια ολόκληρη εποχή και ανοίγει μια άλλη. Στη νέα εποχή της αυτοδιοίκησης εμείς λέμε «ναι». Όλο το προηγούμενο διάστημα κάναμε πολλές συναντήσεις και πάρα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους απ’ όλα τα χωριά του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Είναι συνδημότες που έχουν την ίδια αγωνία με μας, αλλά παράλληλα και πανέτοιμοι να συστρατευθούν στον αγώνα για να μετατρέψουμε το νέο Δήμο μας σε πρωταγωνιστή και πρότυπο ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.
Μοιράστηκα τις σκέψεις, αντάλλαξα προβληματισμούς, συναισθάνθηκα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, είμαι έτοιμος να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή πορεία για τις εκλογές και αποφάσισα να ηγηθώ της προσπάθειας ενός νικηφόρου αποτελέσματος που θα μας επιτρέψει να αναλάβουμε τις τύχες του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Ως υποψήφιος δήμαρχος κατανοώ απολύτως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω ότι θα προχωρήσω μπροστά σε ένα και μοναδικό στόχο: Όλοι ανεξαιρέτως οι συνδημότες μας να αισθάνονται περήφανοι για τον τόπο που ζουν, γιατί όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το νέο περιβάλλον που θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε ανθρώπινο, που θέλουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε.
Υπηρέτησα και υπηρετώ την αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις και τα τελευταία από τη θέση του δημάρχου Δήμου Αράχθου. Αξιοποιώντας την εμπειρία μου αυτή, μαζί με τους συνεργάτες μου, δεσμευόμαστε ότι ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε τους πολίτες, να τολμήσουμε, να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μια άλλη ποιότητα ζωής που είναι το μεγάλο όραμά μας. Δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ισότημα όλους τους Δήμους και την Κοινότητα Κομμένου, που περιλαμβάνονται στον ενιαίο πλέον Δήμο Νικολάου Σκουφά και πως για μας διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν. Συνθήματά μας είναι η ενότητα και η κοινή πορεία. Κανείς δεν περισσεύει. Έτσι ξεκινάμε, έτσι θα συνεχίσουμε και έτσι θα φτάσουμε στο τέλος αυτής της ωραίας περιπέτειας στην οποία σας καλούμε να είστε όλοι δίπλα μας ώστε να χαρούμε μαζι το αποτέλεσμα.
Γιάννης Κόκλας
Δήμαρχος Αράχθου
Υποψήφιος Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά

ΑΓΡΟΤΟΠΟΣ: Παρόλο που δεν είναι αγροτικό το συγκεκριμένο ζήτημα, θεωρώ υποχρέωσή μου να το δημοσιεύσω καθώς αποτελεί καθοριστικό παράγοντα, μεταξύ άλλων, και για τον αγροτικό τομέα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates