Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αντίθετη η ΕΑΣ Άρτας στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΑΤΕ


Την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΑΤΕbank δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΕΑΣ Άρτας-Φιλιππιάδας. Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης που πάρθηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Αυγούστου και η οποία γνωστοποιείται στο κείμενο που στάλθηκε στον πρωθυπουργό, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τα κόμματα της Βουλής καθώς και στον διοικητή της ΑΤΕ.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑ-Φ κ. Βαγγέλης Βαγγέλης:
«Σε σχέση με την φημολογούμενη πώληση της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ BANK) το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συν/σμών Άρτας-Φιλιππιάδας σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να δηλώσει την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία πρέπει να παραμείνει υπό κρατικό έλεγχο και να εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε από τον ιδρυτή της Αλέξανδρο Παπαναστασίου έτος 1929.
Θεωρούμε ότι η ΑΤΕ μπορεί να είναι ισχυρός μοχλός ανάπτυξης της αγροτικής και της πρωτογενούς εν γένει παραγωγής και κατ' επέκταση της υπαίθρου αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της εποχής όπως έπραξε και στο παρελθόν που ήταν πάντα αρωγός των ανθρώπων της υπαίθρου σε δύσκολους καιρούς.
Το παρόν να αποσταλεί στον κ. Πρωθυπουργό, Κόμματα Βουλής, Υπουργείο Γεωργίας και Διοικητή ΑΤΕ».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates