Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η ΔΩΔΩΝΗ διαψεύδει

Ανεύθυνα τα περί δήθεν εισαγωγής από το εξωτερικό πρόβειου γάλακτος.
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ«ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η» με ανακοίνωσή του τονίζει πως είναι ανάξιες διαψεύσεως οι «καταγγελίες» περί δήθεν εισαγωγής από το εξωτερικό πρόβειου γάλακτος από την ΔΩΔΩΝΗ.Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αποτελούν ευρήματα φαντασίας από ανεύθυνους ανθρώπους, ανάξιες διαψεύσεως οι «καταγγελίες» περί δήθεν εισαγωγής από το εξωτερικό πρόβειου γάλακτος από την ΔΩΔΩΝΗ.

Η ΔΩΔΩΝΗ αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στη μάχη για τη διασφάλιση της Ελληνικότητας του ονόματος ΦΕΤΑ και δεν θα ήταν δυνατόν ποτέ να ακολουθήσει τέτοιες πρακτικές, που μόνον ζημιά μπορούν να προκαλέσουν.
Παράλληλα, βέβαια, πρέπει να τονισθεί ότι η εταιρία έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες συλλογής πρόβειου γάλακτος από την περιοχή της Ηπείρου. Έτσι, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν το ίδιο και τώρα, αγοράζει μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους πρόβειο γάλα ανάλογης ποιότητας από παραγωγούς άλλων περιοχών πιστοποιημένους από τον ΕΛΟΓΑΚ, προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της.
Κάνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να μην υιοθετούν άκριτα τις διάφορες φημολογίες εις βάρος της εταιρίας και να διασταυρώνουν τις όποιες πληροφορίες έχουν με την ίδια τη ΔΩΔΩΝΗ προκειμένου να έχουν άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Είναι αυτονόητο ότι η εταιρία είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντά της».

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates