Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Επιστολή της ΕΑΣΑ-Φ στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Να κατατεθούν άμεσα τα χρήματα των παραγωγών χυμοποίησης
Με επιστολή της προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας ζητά να κατατεθούν άμεσα τα χρήματα στους παραγωγούς που έχουν παραδώσει πορτοκάλια προς χυμοποίηση για την περίοδο από 1/3/2009-31/12/2009. Συγκεκριμένα στην επιστολή που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΑΣΑ-Φ Ευάγγελο Βαγγέλη και κοινοποιείται στο Γραφείο της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΟΠΕΚΕΠΕ Ιωαννίνων, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραγωγών μας που έχουν παραδώσει πορτοκάλια προς χυμοποίηση για την περίοδο από 1/3/2009-31/12/2009, δεν έχουν πληρωθεί καθόλου ή έχουν πληρωθεί μερικώς την συνδεδεμένη ενίσχυση, με αποτέλεσμα να μας διαμαρτύρονται σε καθημερινή βάση στα γραφεία μας δικαίως.
Για το λόγο αυτό ζητούμε άμεσα να καταθέσετε τα χρήματα στους λογαριασμούς των παραγωγών, καθώς οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους μας και ιδιαίτερα για τους αγρότες».

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates