Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κονδύλια από ΥΠΕΚΑ για περιφράξεις σε καλλιέργειες και μελίσσια λόγω αρκούδων


Με πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Πράσινη ανάπτυξη» του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το μέτρο της χρήσης ηλεκτροφόρων περιφράξεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των επιθέσεων από αρκούδες σε καλλιέργειες και μελίσσια.

Αυτό αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Πασχάλης Χαρούμενος, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Δριβελέγκα.

Εξάλλου ο κ. Χαρούμενος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής και δήλωσε ότι, σύμφωνα με δέσμευση του υφυπουργού, μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα κατατεθεί σχέδιο νόμου για τις άδειες λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων, το οποίο θα επιταχύνει τις διαδικασίες αδειοδότησής τους. Από την πλευρά του ο κ. Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε για τροποποιήσεις της νομοθεσίας σε περιβαλλοντικά θέματα και θέματα δασών.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates