Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Γκότζι για φράχτες…


Σε μια παλαιότερη ανάρτηση μου ΕΔΩ, είχα αναφερθεί στην απάτη που στήθηκε με την καλλιέργεια της ροδιά. Τότε είχε επικοινωνήσει μαζί μας ένας αγανακτισμένος παραγωγός ροδιάς που έχασε ολοκληρωτικά την καλλιέργεια του και μαζί με αυτή, κόπο και χρήματα. Δυστυχώς το υβρίδιο της ροδιάς δεν προσαρμόστηκε στις κληματοεδαφολογικές συνθήκες της περιοχής και καταστράφηκε. 

Το χειρότερο από όλα ήταν ο εμπαιγμός από τους δήθεν ειδικούς, πώς για όλα αυτά έφταιγε το δριμύ ψύχος εκείνης της χρονιάς που εκείνη την χρονιά ο χειμώνας ήταν ήπιος. Τότε εφιστούσα την προσοχή στους επίδοξους παραγωγούς τέτοιων καλλιεργειών να είναι προσεκτικοί με αυτές τις νέες καλλιέργειες και αν στην τελική πειστούν να δοκιμάσουν αυτές τις καλλιέργειες να είναι σε μικρή έκταση για να εντοπίσουν τα όποια προβλήματα, αν υπάρξουν, κι αν όχι να επεκτείνουν μετά την καλλιέργεια τους. 

Σήμερα εντόπισα στο διαδίκτυο έναν παθόντα παραγωγό που καλλιεργούσε Goji Berry, δείτε τον στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πόσοι απατεώνες βγάζουν τρελά λεφτά εις βάρος των "πειραματόζωων" της γεωργίας.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates