Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κλοπή ακτινιδίων στις Συκιές Άρτας

Δύο αλλοδαποί έκλεψαν 500 κιλά να τα πουλήσουν στην Αλβανία

Συνελήφθησαν στις 23-10-2013 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 50 ετών για κλοπή ακτινιδίων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο των αστυνομικών σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε να έχουν φορτωμένα πεντακόσια (500) κιλά ακτινίδια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας την παραπάνω ποσότητα φρούτων από αγρόκτημα, 75χρονου ημεδαπού στις Συκιές Άρτας.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, που είχαν καταρτίσει - πλαστογραφήσει με σκοπό να μεταφέρουν και να πουλήσουν τα ακτινίδια στην Αλβανία.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα ακτινιδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους στην διάπραξη παράνομων ενεργειών.

ΠΗΓΗ:ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates