Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Φρέσκο γάλα σε αυτόματους πωλητές

Σε εφαρμογή τέθηκε σταδιακά από χθες ο νέος καινοτόμος τρόπος διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στους καταναλωτές από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ της Θεσσαλίας-Πιερίας.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση, που εφαρμόζεται, μέχρι στιγμής, μόνο στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν ντόπιο γάλα μέσα σε λίγες ώρες από την παραγωγή του.

Μάλιστα, η προμήθεια του γίνεται όλο το 24ωρο σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την ποιότητα του και ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι πιστοποιημένες διαδικασίες που εγγυώνται την ασφάλεια και την φρεσκάδα του γάλακτος.

Όσον αφορά τις τιμές και όπως ανακοινώθηκε, το 1 λίτρο κοστίζει 1 ευρώ και το 1/2 λίτρο 0,50 ευρώ. Με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας η τιμή για το 1 λίτρο διαμορφώνεται σε 90 λεπτά. Οι τιμές των μπουκαλιών είναι 0,20 ευρώ το πλαστικό μιας χρήσης και 0,50 το γυάλινο.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates