Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Σύνδεση οικονομικής ενίσχυσης με χυμοποίηση εσπεριδοειδών

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων της Κοινοπραξίας ομάδας παραγωγών εσπεριδοειδών, με την παρουσία του υπουργού Αθανάσιου Τσαυτάρη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα την υιοθέτηση «σύνδεσης» της οικονομικής ενίσχυσης με την χυμοποίηση εσπεριδοειδών στα πλαίσια του ισχύοντος κανονισμού για την κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) 2015-2020.

Από τους αντιπροσώπους των ομάδων παραγωγών εξετέθησαν τα επιχειρήματα προς την κατεύθυνση υιοθέτησης της στοχευμένης αυτής πολιτικής στα πλαίσια της ΚΑΠ και τα θετικά αποτελέσματα που θα επιφέρει σε ολόκληρο τον τομέα των εσπερειδοειδών της χώρας (νωπά και μεταποιημένα).

Το ΥΠ.Α.Α.Τ. άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις των αντιπροσώπων των παραγωγών και συμφώνησε στην εκπόνηση σχεδίου δράσης για τον σκοπό αυτό με την συμμέτοχη της κοινοπραξίας ομάδας παραγωγών εσπεριδοειδών.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Κοινοπραξίας ομάδας παραγωγών εσπεριδοειδών της χώρας:

Σπύρος Αντωνόπουλος, προέδρου της κοινοπραξίας και προέδρου της ΕΑΣ Αργολίδας.
Παναγιώτης Παπαδάκος, γεωπόνος, εκπρόσωπος του ΑΣΕΕ Αμυκλών Σπάρτης «Λακωνία»
Νίκος Γκίζας: πρόεδρος της ΕΑΣ Άρτας Φιλιππιάδας.

Επίσης, συμμετείχαν οι: Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, εκπρόσωπος του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη και του γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής Δημήτρη Μελά.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates