Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Απόβαση" των Ρώσων στη ΔΩΔΩΝΗ

Στα άκρα οι σχέσεις Καχριμάνη κτηνοτρόφων!!!

«Απόβαση» στην Ήπειρο ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα η Strategic Initiatives, το ΡωσοΓαλλικοΒρετανικό fund που εξαγόρασε τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι ετοιμάζουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς των Ιωαννίνων.Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Ηπέιρου Αλέκο Καχρμάνη!

Αναβλήθηκε η έκτακτη συνέλευση


Εκρυθμη ήταν χθες η κατάσταση στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας, «Δωδώνη», στα Ιωάννινα, καθώς αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση, που είχαν ζητήσει οι ΕΑΣ-μέτοχοι μειοψηφίας, εν μέσω διαμαρτυριών και κινητοποίησης από κτηνοτρόφους-παραγωγούς, οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρεία.

Εκπρόσωπος


Ως κάτοχος του 67,7% της «Δωδώνη» εμφανίστηκε εκπρόσωπος του εκκαθαριστή της ΑΤΕ, καθώς η συμφωνία μεταβίβασης προς τη S.I. τυπικά δεν φαίνεται ότι έχει ακόμη συντελεστεί, αφού δεν έχει κοινοποιηθεί καν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.Οι δύο «αντιμαχόμενες» πλευρές ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχουν καταθέσει οι ΕΑΣ-μέτοχοι κατά της αγοράς της εταιρείας από τη S.I.Πάντως, πριν από λίγες ημέρες και για πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, παράγοντες προσκείμενοι στην κυβέρνηση και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν θετικά την πώληση της «Δωδώνη».

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Α. Καχριμάνης, σε συνάντηση του με τον γραμματέα της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη, είπε πως οι ΕΑΣ ουσιαστικά ήταν αυτές, που καθόρισαν το τίμημα των 21 εκατ. ευρώ, στο οποίο και πωλήθηκε τελικά η «Δωδώνη» στη S.I.Από την πλευρά του ο Μ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε το τίμημα εύλογo!!!
 

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Τα όσα ανέφερε ο "γαλάζιος" Περιφερειάρχης Ηπείρου,δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι βλέπουν λίγες μόνο ημέρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει κατά της απόφασης του εκκαθαριστή για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού να εμφανίζονται νέοι σύμμαχοι των Ρώσων στον αγώνα που κάνουν. Με ανακοίνωσή τους ζητούν την έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 2 Νοεμβρίου, ημέρα που θα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ καταγγέλλουν τη στάση του κ. Καχριμάνη λέγοντας πως οι δηλώσεις του «απογοητεύουν και εξοργίζουν τον κτηνοτροφικό κόσμο της Ηπείρου».Να σημειωθεί πως προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συγκεντρώνοντας τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

ΠΗΓΗ: epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates