Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η «Ελληνική Διατροφή» τώρα και στο διαδίκτυο!

Πλέον, επιχειρηματίες-συνεργάτες, παραγωγοί και καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα μέσα από ένα εύχρηστο και καλοσχεδιασμένο site : www.elliniki-diatrofi.gr του ομίλου «Ελληνική Διατροφή» να προεπιλέγει, να ελέγχει την ποιότητα και να συγκρίνει τις τιμές.

Παράλληλα, μπορεί να συγκεντρώνει και να αξιολογεί πληροφορίες για όλες τις προσφορές, για τα προϊόντα της ελληνικής γης αλλά και για την ταυτότητα κάθε παραγωγού, κάθε συνεταιρισμού και κάθε περιοχής η οποία συνδέεται με τις παραδοσιακές καλλιέργειες.


Στο νέο site κάθε επισκέπτης μπορεί, επίσης, μέσα σε ελάχιστο χρόνο να έχει στην οθόνη του πλήθος πληροφοριών που έχουν σχέση με την μεσογειακή διατροφή, την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, τις παραδοσιακές συνταγές και να συμμετέχει ο ίδιος ενεργά στο δικό μας κίνημα «από το χωράφι στο ράφι» που δημιουργεί μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή με στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής και φθηνής διατροφής χωρίς μεσάζοντες.


Ο όμιλος "Ελληνική Διατροφή" και τα σούπερ μάρκετ "Επιλογή" έρχονται πιο κοντά σε επιχειρηματίες, παραγωγούς και καταναλωτές μέσω διαδικτύου ανταποκρινόμενη στο πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής:


-Οι επιχειρηματίες-συνεργάτες θα μπορούν στο έξης να ενημερώνονται άμεσα για τους νέους στόχους, τις δράσεις, τα νέα προγράμματα και τα σχέδια της εταιρείας.


-Οι παραγωγοί θα μπορούν να επικοινωνούν, να ενημερώνουν και να ενημερώνονται για τις τιμές, τον τρόπο διάθεσης αλλά και για ότι έχει να κάνει με τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους όπως αυτές διαμορφώνονται στις νέες συνθήκες .


-Οι καταναλωτές, είναι οι κατ΄ εξοχήν κερδισμένοι από αυτή την ενέργεια αφού θα μπορούν να τα έχουν όλα σε μια οθόνη για να προγραμματίζουν καλύτερα και να ψωνίζουν σωστά -ποιοτικά και φθηνά.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates