Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη «Βιολογική Γεωργία»

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του μέτρου 214 «γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013. Η ανωτέρω Πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ αφορά νέες εντάξεις πενταετούς διάρκειας και υλοποιείται με βάση την υπ. αριθ. 079833/24.10.2011 KYA (ΦΕΚ 2366/Β΄/25.10.2011).
 

Όλοι οι δικαιούχοι της δράσης 1.1 πρέπει 

1.Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) και
2.Να έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης (ΑΕΕ) για το έτος 2011.
Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αφορά γεωργικές εκτάσεις με ετήσιες καλλιέργειες και μόνιμες φυτείες που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Εξαιρούνται οι γεωργικές εκτάσεις με καλλιέργειες τα προϊόντα των οποίων χρησιμοποιούνται για ενεργειακούς σκοπούς και οι επιβαρημένες εκτάσεις στις οποίες για περιβαλλοντικούς λόγους δεν είναι δυνατή η άσκηση της βιολογικής γεωργίας.
 

Οι αιτήσεις ενίσχυσης υποβάλλονται από τις 16/1/2012 έως τις 29/2/2012 στους παρακάτω φορείς : 

1)Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της οικείας Περιφερειακής Ενότητας
2)Κέντρα Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού & Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ)
3)Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ)

ΠΗΓΗ:
arta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates