Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Με επιτυχία η ημερίδα για το Ιπποφαές

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα επιμόρφωσης ενηλίκων στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας, στην ιστορική Κόπραινα, με θέμα: «Αειφόρος γεωργική ανάπτυξη. Ιπποφαές, η καλλιέργεια του μέλλοντος» στις 19 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 5.00 μ.μ. Η ημερίδα ήταν ανοικτή και μπορούσε να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος».
Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση του ΚΠΕ Αράχθου, που αναφέρει τα εξής: «Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας κ. Γιάννης Πλούμπης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στη λειτουργία και τη δράση του ΚΠΕ, καθώς και την ιστορία το λιμανιού της Κόπραινας.
 

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κύριος Ευστάθιος Γιαννούλης.
Στη συνέχεια ακολούθησε η εμπεριστατωμένη εισήγηση του γεωπόνου και βασικού εισηγητή κ. Κάσσανδρου Γάτσιου ο οποίος είναι συνεργάτης της SymAgro και ειδικός στις καινοτόμες καλλιέργειες καθώς και ο συγγραφέας των μοναδικών βιβλίων στην Ελλάδα για τις παραπάνω καλλιέργειες.
Μετά το πέρας της εισήγησης έγινε διάλειμμα και συνεχίστηκαν οι εργασίες της ημερίδας με ερωτήσεις και απορίες που προέκυψαν από τους επιμορφούμενους.
Το ΚΠΕ χορήγησε βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους ήταν απαραίτητη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας,, και όχι μόνο, για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης ημερίδας ήταν τόσο μεγάλη (τουλάχιστον 200 άτομα) με αποτέλεσμα η αίθουσα προβολών που διαθέτει το ΚΠΕ να μην επαρκεί.
Όπως τονίζει ο Υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας κ. Γιάννης Πλούμπης αυτό λύπησε τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ και δεσμεύτηκε σε εύλογο χρονικό διάστημα να επαναλάβει την παραπάνω ημερίδα προκειμένου να την παρακολουθήσουν και οι ενδιαφερόμενοι που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να την παρακολουθήσουν λόγω έλλειψης χώρου.
Ακόμη διαβεβαιώνει όλους τους συντοπίτες ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες και Σεμινάρια από το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας πολύ σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates