Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ - Επίκειται κλείσιμο της Εγνατίας αύριο στο ύψος της Κουλούρας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Προσοχή σε όσους σκέφτονται αύριο Κυριακή να χρησιμοποιήσουν την Εγνατία Οδό για να κινηθούν από την Ήπειρο προς τη Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων, οι αγρότες της Ημαθίας σκοπεύουν να κλείσουν αύριο την Εγνατία Οδό στο ύψος της Κουλούρας. Το ίδιο είχαν κάνει και στις αρχές του μήνα (6 Φεβρουαρίου), όμως τότε είχαν αποκλείσει στο ύψος της Κουλούρας, μόνο το ένα ρεύμα (προς Θεσσαλονίκη), παρουσία της αστυνομίας. 

Εκείνος ο αποκλεισμός είχε διαρκέσει λίγη μόνο ώρα και είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή σχετικά καθυστέρηση. Σήμερα όμως, μετά το ναυάγιο των κινητοποιήσεων του υπουργού εθνικής οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα με τον αγροτικό κόσμο, στο μπλόκα όλης της χώρας επικρατεί αναβρασμός. Οι αγρότες βρίσκονται σε θέσεις μάχης και δεν αποκλείεται από αύριο να έχουμε ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα το κλείσιμο των δρόμων. Αύριο, το σίγουρο είναι ότι τα τρακτέρ θα πλημμυρίσουν την Εγνατία Οδό στο ύψος της Κουλούρας.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates