Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ημερίδα για την συμβολαιακή γεωργία αύριο στα Γιάννενα

Η SymAgro σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ» ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη της ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ στην καλλιέργεια της δαμασκηνιάς για την παραγωγή ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ στην Ελλάδα. Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα αποτελούν ένα εκλεκτό αποξηραμένο φρούτο που έχει μεγάλη ζήτηση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά και το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα εισάγεται στην χώρα μας. 

Η σύμπραξη αυτή των ανωτέρω εταίρων προσφέρει στον Έλληνα παραγωγό ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας και εγγυημένο συμβόλαιο αγοράς της παραγωγής του, έπειτα από συμφωνίες προώθησης της παραγωγής που έκλεισαν με εταιρείες του εξωτερικού.Για τον σκοπό αυτό οργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η καλλιέργεια της Δαμασκηνιάς με σκοπό τα αποξηραμένα δαμάσκηνα στα πλαίσια της Συμβολαιακής Γεωργίας». 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων στα Ιωάννινα το Σαββάτο 18 Ιανουαρίου 2014, από τις 10.00 πμ – 13.00 πμ. 
Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν όλα τα σχετικά θέματα που αφορούν την καλλιέργεια, την αποξήρανση και την εμπορία των αποξηραμένων δαμάσκηνων.Ιδιαίτερα θα αναπτυχθούν αναλυτικά όλα τα θέματα τα σχετικά με την συμβολαιακή γεωργία αλλά και την διαδικασία για την συνεργασία των ενδιαφερομένων με τους ανωτέρω φορείς και την ένταξη τους στην ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ.Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να την παρακολουθήσουν.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates