Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας ανακοινώνει ότι η λειτουργία της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (λαϊκή παραγώγων) της 28/7/2012 από 6:30 έως 13:00 θα γίνει στην οδό Κ Τζαβέλα πίσω από το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας . Παράλληλα ύστερα από την επιτυχημένη λειτουργία της αγροτικής αγοράς από τις 16/6/12 έως και σήμερα υπό την εποπτεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην λεωφόρο Ιωαννίνων 354 και ύστερα από την απαίτηση των δημοτών της Πρέβεζας να γίνεται η αγορά αγροτών μέσα στην πόλη θωρήσαμε αναγκαία την μεταφορά της αγροτικής αγοράς.


Επίσης είναι η κατάλληλη ώρα οι παραγωγοί να δημιουργήσουν σύλλογο παραγώγων αγροτικής αγοράς και ανάδειξη νέου Δ.Σ. το όποιο θα είναι υπεύθυνο για την εποπτεία αλλά και την καλύτερη λειτουργία της .

Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ολοκληρώνει την επιτυχημένη προσπάθεια της μέσα στα πλαίσια της δράσης της και ελπίζει ότι η αγροτική αγορά που δημιούργησε να συνεχίσει ως θεσμός στην πόλη μας .

Για την Ε.Ν.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Ο Πρόεδρος
 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΑΒΑΝΟΣ

Ο Γραμματέας 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ

Επικοινωνία 6974111252
 
Facebook : ena nomou prevezas 
Email : enaprevezas@yahoo.gr 
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates