Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πέντε οι…«μνηστήρες» για τη Δωδώνη

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει πλέον η διαδικασία πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ATEbank έχουν ήδη κατατεθεί πέντε δεσμευτικές προσφορές για την απόκτησή της.

Φακέλους με δεσμευτική προσφορά υπέβαλαν εμπρόθεσμα πέντε υποψήφιοι συμπεριλαμβανομένης της κοινοπραξίας των μετόχων μειοψηφίας (ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας - Φιλιππιάδας) στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη Α.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε συνολικά υποψήφιοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά για την πώληση του πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., όπως ανακοινώνει η Αγροτική Τράπεζα, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Οι φάκελοι θα ανοιχθούν και οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ATEbank σε συνεργασία με τους Συμβούλους Πώλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχουν εκτός από την κοινοπραξία των ΕΑΣ Ηπείρου, άλλοι τέσσερις «μνηστήρες». Πρόκειται για την Γαλλική Lactalis, τη νελληνική Simos Foods που «κατεβαίνει» σε συνεργασία με ρωσικό όμιλο, τον όμιλο Σαράντη και τη αμερικανική αλλά τουρκικών –κουρδικών καλύτερα- συμφερόντων Agrofarm.

ΠΗΓΗ:
ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates