Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ.


Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. ανακοινώνει:

Ως αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων που πραγματοποίησε η Επιθεώρηση του Ο.Γ.Α υπήρξαν καταδικαστικές αποφάσεις για περιπτώσεις εξαπάτησης του Οργανισμού σε ένα (1) φαρμακοποιό με ποινή 6 χρόνια φυλάκιση, σε μια (1) νοσηλεύτρια με ποινή 4 χρόνια φυλάκιση και ένα (1) προμηθευτή ιατρικών ειδών με ποινή 2 χρόνια φυλάκιση.
Εκκρεμούν προς εκδίκαση και άλλες περιπτώσεις καθώς επίσης και σειρά άλλων περιπτώσεων που αποστέλλονται στον εισαγγελέα.

Επίσης, στην δικαιοσύνη παραπέμπονται:
Εταιρία παροχής οξυγόνου στη Δυτ. Ελλάδα, η οποία υπέβαλε δικαιολογητικά για ασφαλισμένους του οργανισμού γιο χρονικό διάστημα για το οποίο οι ασφαλισμένοι δεν ήταν εν ζωή.
Κλινική στην Κρήτη, η οποία υποχρέωνε τους ασθενείς- ασφαλισμένους του ΟΓΑ, να επιλέγουν ανώτερες θέσεις νοσηλείας με το πρόσχημα ότι δεν είχαν κρεβάτια στην 3η θέση καθώς επίσης να ζητάνε παράταση νοσηλείας για ασθενείς που δεν νοσηλεύονταν και να χρεώνουν έξοδα για επεμβάσεις οι οποίες ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν.
Ο ΟΓΑ θα συνεχίσει με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς τους ελέγχους σε ολόκληρη την Ελλάδα για την περιστολή και την εξάλειψη φαινομένων παράνομων ενεργειών από επιτήδειους, την διασφάλιση του δημοσίου χρήματος και των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates