Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες για το πετρέλαιο, ζητά ο Μιχάλης Τζελέπης.


«Επειδή οι λύσεις που προκρίνονται με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τα πρόσθετα μέτρα θα είναι επώδυνα, η κυβέρνηση έχει καθήκον να διαφυλάξει και να κατοχυρώσει στη συνείδηση των πολιτών ότι έμπρακτα θα υπάρξει δίκαιη κατανομή των βαρών», δήλωσε ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τζελέπης, με αφορμή τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Μετρήσιμα αποτελέσματα και χρονοδιάγραμμα εξόδου από το τούνελ τώρα, με εγγυήσεις όχι μόνο στους δανειστές αλλα και στον ελληνικό λαό. Είναι ώρα ευθύνης για όλους ανάληψή της σ’ αυτή τη συγκυρία βαραίνει όλους», τόνισε ο κ. Τζελέπης και συνέχισε: «Ως προς τα μέτρα, η εξίσωση του στο πετρέλαιο θέρμανσης – κίνησης επιβαρύνει τα νοικοκυριά της βόρειας Ελλάδας δυσβάσταχτα και πρέπει να υπάρξει μέριμνα, ώστε να μην υπάρξει αυτή η επιβάρυνση. Παράλληλα, το ίδιο θα πρέπει να υπάρξει για τον αγροτικό τομέα, όσον αφορά στο αγροτικό πετρέλαιο, αν θέλουμε να καταστεί ανταγωνιστικός».


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates