Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Να πληρώσουν την αναβάθμιση δικτύου για φ/β ζητά η ΔΕΗ από τους αγρότες.


"Βάσει του υφισταμένου νομικού πλαισίου που προβλέπει την καταβολή από τους παραγωγούς ΑΠΕ του πλήρους κόστους των έργων που απαιτούνται για τη σύνδεση των σταθμών τους, οι δαπάνες για τις αναβαθμίσεις αυτές καταβάλλονται από τους υποψηφίους επενδυτές ή επιμερίζονται σε αυτούς. Ο αριθμός των έργων που τελικά θα υλοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από το θετικό ενδιαφέρον... των υποψηφίων επενδυτών", αναφέρει η απαντητική επιστολή του διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου της ΔΕΗ Σπ. Μυλωνά προς τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας σχετικά με τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών που επιθυμούν να δημιουργήσουν αγρότες της συγκεκριμένης περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ έχει εκφράσει αδυναμία έγκρισης αιτήσεων στους συγκεκριμένους αγρότες υποστηρίζοντας πως η γραμμή Ρ-22 είναι κορεσμένη. Θέτοντας παράλληλα ως απαραίτητη προϋπόθεση της συγκεκριμένης γραμμής. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της περιοχής του Αγρινίου η ΕΑΣ Αγρινίου έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει τη μελέτη αναβάθμισης του δικτύου της ΔΕΗ, όπως πρώτο έγραψε το paseges.gr.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates