Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δοκιμαστική Λειτουργία Εφαρμογής Διαδικτυακής Υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης & Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 Χωρίς Μεταβολές Στοιχείων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ΕΛΓΑ ανακοινώνουν την έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας της διαδικτυακής υπηρεσίας υποβολής της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2001 χωρίς μεταβολές στοιχείων σε σχέση με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης έτους 2010.

Η δοκιμαστική λειτουργία θα είναι μέχρι την Πέμπτη 13/1/2011 με δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων προς βελτίωση της εφαρμογής. Για την πρόσβαση στην εφαρμογή, επισκεφτείτε το link http://www.opekepe.gr/.

Σύντομα η εφαρμογή θα επεκταθεί για να επιτρέπει την διαδικτυακή υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2001 με μεταβολές αλφαριθμητικών στοιχείων σε σχέση με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης έτους 2010.

11/1/2011  

ΠΗΓΗ: ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates