Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση στην Άρτα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Ενημερωτική εκδήλωση με αντικείμενο «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παρατείνει για παλαιούς και νέους μετόχους την Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου» συνδιοργανώνουν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας η Τράπεζα Ηπείρου και το Επιμελητήριο Άρτας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου «Η Αύξηση μετοχικού Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία με παλαιούς και νέους μετόχους να στηρίζουν το τοπικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με στόχο τη συνεχή ενίσχυση της ηπειρωτικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας».

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την αύξηση των συνεταιριστικών κεφαλαίων του συνόλου των συνεταιριστικών τραπεζών παρατάθηκε έως και 22 Νοεμβρίου 2013.
Φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός των άλλων, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες τραπεζικού δανεισμού για την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων του ΕΣΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates