Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Έρχονται αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ΕΛΓΑ για ζημιές που υπέστη το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2011, έδωσε στη δημοσιότητα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννης Δριβελέγκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κας. Θεοδώρας Τζάκρη. Όπως είπε, το Μάρτιο του 2012 θα έχουν καταβληθεί όλες οι αποζημιώσεις που αφορούν ζημιές μέχρι το Νοέμβριο του 2011.

Για το νομό Πέλλας ο υφυπουργός τόνισε: «Για το συγκεκριμένο, για το Νομό: Ξέρετε ότι οι αποζημιώσεις για τον παγετό έχουν δοθεί στις 22.12.2011. Για τις βροχοπτώσεις δόθηκαν στις 1.2.2012.

Επίσης, για τις χαλαζοπτώσεις, απ’ ό,τι μου λέει η Υπηρεσία έχει κοινοποιηθεί το 60% των πορισμάτων. Εγώ σέβομαι αυτό που λέτε, ότι πιθανόν να μην είναι έτσι. Δεν το ξέρω. Έχει, όμως, ήδη δοθεί 1.000.000 ευρώ και πλέον στις 24 Φεβρουαρίου».


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates