Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Λάδι Μεσσηνίας σε τιμή παραγωγού φέρνει ο Δήμος Ιωαννίνων!

Ανάχωμα στην κρίση, δημιουργεί με μία ακόμη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση και την αδυναμία του καταναλωτικού κοινού να καλύψει το σύνολο των καθημερινών του αναγκών ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της Μεσσηνίας, ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο ελεγμένο, άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων. Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο σε συσκευασίες των δέκα και είκοσι λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των τριών ευρώ το κιλό. Οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν ποσότητες ελαιόλαδου θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που βρίσκεται στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26510 77077. 
Να σημειωθεί ότι από την Διοίκηση του Οργανισμού έχει γίνει ανάλογη πρόταση στους πατατοπαραγωγούς της Χρυσοβίτσας και αναμένεται η απάντησή τους. «Υλοποιούμε βήμα- βήμα, ένα πλέγμα δράσεων που θα αποτελέσουν ασπίδα στην κρίση και θα συμβάλλουν στην ανακούφιση των νοικοκυριών. Πρόκειται για πρωτοβουλίες που αγκαλιάζονται από τους πολίτες και τις οποίες θα συνεχίσουμε το προσεχές διάστημα και με άλλα προϊόντα ώστε να φτάνουν κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε χαμηλή τιμή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππας Τσουμάνης.

ΠΗΓΗ: epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates