Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τους Σερραίους αγρότες, στους δρόμους κατεβαίνουν αύριο και οι αγρότες του νομού Λάρισας.


Εφαρμόζοντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας επιτροπής αγροτών Ελλάδας, η επιτροπή αγροτών νομού Λάρισας έχει απευθυνθεί προς τους αγρότες της περιοχής, καλώντας τους να συμμετάσχουν αύριο στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο Γυρτώνης.

Από το μέγεθος της συμμετοχής στην κινητοποίηση θα εξαρτηθεί και η σχετική απόφαση για το αν στη συνέχεια τα αγροτικά μηχανήματα πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.

Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και διάθεση που επικρατεί, είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι. Τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates