Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πήραν το μέλι από τους παραγωγούς με πλαστές επιταγές!

Θύματα  απάτης έπεσαν  δύο παραγωγοί μελιού, στο Διάσελλο της Άρτας, οι οποίοι παρέδωσαν πέντε τόνους μέλι σε χονδρεμπόρους αλλά οι επιταγές των τριάντα χιλιάδων ευρώ που παρέλαβαν, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστές!!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,ένας άνδρας, προσποιούμενος τον έμπορο, τηλεφώνησε και έκλεισε το ραντεβού προκειμένου να του παραδοθεί το μέλι στην τιμή των 30 χιλιάδων ευρώ που είχε συμφωνηθεί. Το Σάββατο ένα άλλο άτομο έφτασε στην περιοχή και παρέλαβε το μέλι, δίνοντας όμως ως αντίτιμο πλαστές επιταγές!!! 

Ήδη από την αστυνομία,έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός 49χρονου Έλληνα,που διαμένει στην Αθήνα και παρέλαβε το εμπόρευμα, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή δεύτερου ατόμου.Παράλληλα διεξάγονται έρευνες,για την εμπλοκή του 49χρονου και σε άλλες περιπτώσεις απάτης στην περιοχή της Ηπείρου.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates