Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Οδεύουν προς βεβαίωση στην Εφορία τα χρέη εννέα (9) αγροτικών συνεταιρισμών της Ηπείρου!

Κινδυνεύουν με λουκέτο, μαζί με άλλες 110 συνεταιριστικές επιχειρήσεις όλης της χώρας

Η ΕΛΒΙΖ Α.Ε, η Ε.Α.Δ.Σ. Κόνιτσας-Ζαγορίου Ιωαννίνων, η Ε.Α.Σ. Ιωαννίνων, o Α.Π.Σ.Ι. Ιωαννίνων, η Ε.Α.Σ. Άρτας-Φιλιππιάδας, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας, ο Συνεταιρισμός Ελαιών Πέτα, η ΕΑΣ Πρέβεζας και η Δημ. Συν. Επιχ. Υδατ. Πρέβεζας Α.Ε, περιλαμβάνονται στη λίστα των 119 συνεταιριστικών επιχειρήσεων όλης της χώρας, των οποίων τα παλαιά χρέη, δε θα διαγραφούν αλλά είναι απαιτητά από την πολιτεία, μέσω της διαδικασίας βεβαίωσης των χρεών στην Εφορία. Επιπλέον, έχει ζητηθεί από την Ε.Ε. να επιστραφούν οι κρατικές ενισχύσεις που έλαβαν οι συνεταιρισμοί όλης της χώρας από το 1982 ως το 1994, με αποτέλεσμα οι συνεταιρισμοί να απειλούνται άμεσα με λουκέτο! 

Η ΠΑΣΕΓΕΣ, ζητά παρέμβαση του υπηρεσιακού υπουργού, Δημήτρη Μελά, ώστε να παγώσουν οι διαδικασίες βεβαίωσης των χρεών στις ΔΟΥ και ήδη σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δ. Μελά, προκειμένου να συζητήσουν το σοβαρό θέμα που ανακίνησε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός κ. Αποστόλου, για την ανάκτηση παράνομων κρατικών ενισχύσεων του νόμου 2008/1992 που αφορά χρέη Συνεταιριστικών Οργανώσεων της περιόδου 1982 μέχρι και 1989 αλλά και των περιόδων 1992 και 1994, που ανελήφθησαν και ρυθμίστηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates